pátek 5. ledna 2018

Hlídka pod Špilberkem

Ekologické centrum Hlídka se kromě vzdělávacích aktivit zaměřuje také na volný čas mamin a dětí. Jednou z možností, které nabízí, je celodenně otevřený dětský koutek. Takže pokud vám nevadí pár schodů, cesta do kopce či v zimě se nebojíte sněhu a náledí, tak směle vzhůru a dále. 

Hned při vstupu do centra se musíte prokousat dvěma bránami se zvonky, které je potřeba zmáčknout, nahlásit se a teprve poté jste vpuštěni dovnitř. Bezpečnost nade vše. Hned po příchodu je k dispozici šatna, ve které si odložíte věci, následně na recepci zaplatíte 40 Kč / dítě a můžete plně a jakkoli dlouho využívat služeb dětského koutku. Vlastně do zavíračky, která je pondělí - pátek v 17 hodin. 



Všem je k dispozici kuchyňka, ve které lze v mikrovlnce ohřát jídlo, na místě je i automat na kávu. K dispozici je několik stolečků na sednutí, asi 3 ikea židličky na nakrmení dítěte a přebalovací pult na dámském WC. Jestli je i na pánském, netuším. 

Jestliže tedy máte s sebou zásoby jídla a jde vám jen o to, aby si dítě pohrálo, tak tohle je ta správná volba! Žádné jiné služby totiž na místě nejsou. Není to kavárna, ani čajovna, ani restaurace, pouze dětský koutek :-).


Dětský koutek, který je opravdu skvěle vybaven. Hračky jsou převážně dřevěné nebo látkové, tedy z přírodních materiálů. Jsou přehledně rozdělené do krabic podle věku dítěte. Navíc je v koutku kuchyňka doplněná o různé krájecí potraviny (ovoce, pizza), stoleček na kreslení a molitanové schůdky se skluzavkou. Jo a taky tam najdete magnetickou stavebnici Magformers :-). Těch hraček je tam opravdu spousta, vkládačky nejrůznějších druhů a tvarů, oblékací medvídek - už si to ani nepamatuji. 


Za nás je Hlídka stále jedním z nejlepších míst, kde se potkávat s dalšími maminkami. Snad jí příjemné prostředí, uklizené a klidné místo vydrží co nejdéle!

Geokačerka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka