čtvrtek 2. února 2017

Týden se s týdnem sešel

A já dodělávám resty s fotoprojektem. Když už jsem se do něj pustila, tak závazek od příštího týdne zní: dát foto z uplynulého týdne vždy rovnou v pondělí. Držte palce, ať se mně to daří plnit. 

Nicméně, abych mohla v pondělí začít, je potřeba nejprve dodělat týdny předchozí. Takže co je u nás nového?

Týden 16.-22. ledna 2017


Svislé fotografie zleva: 13. Pravidlo zní: pokud nemáme dopoledne program, jdeme na procházku s kočárkem (jednak aby mu nezrezly kolečka a taky proto, aby máma mohla provětrat zimní kabát :-)); 14. Velký cestovatel - jízdy vlakem zvládáme bez problémů a sedící dítě je prostě k nezaplacení!

Dvě malé fotografie dole: 15. Volejte sláva a tři dny se radujte!! Záda pokořeny!! Double Hammock pokořen!! A boží šátek Vatanai Snivci k tomu. Děkuji skvělé učitelce Katce (třeba si to tady jednou přečte :-)); 16. Trénujeme doma - vidíte, jak se mu tam líbí?? Raubíř prostě miluje ten nához přes hlavu, takže musím vázat nejméně jednou denně!

Vodorovné fotografie od shora: 17. Poprvé - poprvé jsem jela sama do Brna bez dítěte, které zůstalo doma s tátou. A po roce jsem si zaučila skvělý program v Kamenné kolonii; 18. Zamrzlá Brněnská přehrada a náš sobotní výlet po ní; 19. -17°C mrzne až praští a příroda kreslí krásné věci. 

Týden 23.-29. ledna 2017


Levý sloupec odspodu: 23. Raubíř musí s něčím usínat. Na začátku to byl muchláček, postupně jsme přešli přes různé hračky k držáku na dudlík a teď jsme u různých kosmetických produktů. Zajímalo by mě, čím to skončí....; 24. Máma peče špaldové rohlíky. A máma se chlubí, že Raubíř si vzal rovnou jeden k večeři a celý ho snědl!!; 25. První novoroční sraz s holkama z předporodního kurzu ve skvělé kavárně Žirafka (pozn. pokud se zadaří, brzy se zde objeví článek věnovaný tomuto tématu).

Horní fotografie zleva: 26. Raubíř sám roztočil káču!! Už vím, co si Raubíř přeje k narozeninám, které ale letos nemá...; 27. Páteční výšlap ke Spešovské rozhledně - pěkná fuška v tom sněhu.

Dolní řada zleva: 28. Mám to marný, ale o příslušnosti tohoto člena rodiny k hokejovému fanklubu je asi rozhodnuto. Táta vyhrál (a máma nemá šálu); 29. Nedělní výšlap po keškách po Černé Hoře.

Krásný páteční den,
Geokačerka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka