pondělí 6. února 2017

Přelomový týden

První měsíc nového roku utekl jako voda a je tu únor. Den se prodlužuje, teplota se blíží nule, počet vrstev oblečení, které je potřeba dostat především na dítě se zmenšuje (hurááááá!!!!) a Raubíř započal tento přelomový týden jako 11 měsíční miminko. Aspoň jak mně dnes vysvětlila asi 2letá holčička na plavání, tak chlapeček je miminko, protože ještě leží, má plínku a nechodí. Tak jsem si oddychla, protože jsem začínala mít pocit, že z miminka už je skoro velký kluk a nějak s ním ten čas letí a těch prvních několik měsíců odletělo hrozně rychle. Je tedy čas se zastavit a podívat se, co přelomového nám poslední týden přinesl.

Týden 30. ledna - 5. února 2017



Levý sloupec odspodu: 30. Vyrazili jsme na Hlídku na Špilberku prozkoumat jejich novou hernu. Raubíř byl nadšen z kuchyňky a máma byla nadšena, že je Raubíř nadšen :-); 31. Velký cestovatel zdolává svou další dávku kilometrů ve vlaku do Brna. Ani sněhová vánice nás nezastavila! A na 25 minut zpoždění to Raubíř zvládl dost dobře tu cestu :-); 1. Koupačka ve vaničce a nezbytné propriety.

Horní řada z leva: 2. V kuličkách jsem nejradši!; 3. V Blansku otevřeli novou kavárnu COCO Coffee - fair tradová káva, celkem příjemná obsluha a pidi dětský koutek.

Dolní řada zleva: 4. Nezbytný doping při náročných kočárkových procházkách; 5. Výlet do Židovského městečka v Boskovicích a konečně trocha keškování.

Jaký byl váš přelomový týden?

Geokačerka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka