čtvrtek 27. dubna 2017

In line série ve Sloupu

aneb Návštěva ze Slovinska a společný výlet se spolužačkami z gymplu

Kdyby mně někdo na gymplu řekl, že jednou budu s těma holkama, co s nima sedím 4 roky v lavici, vozit kočárek s prakticky stejně starými dětmi, smála bych se. Ještě víc bych se asi smála, kdyby mně k tomu někdo řekl, že ony budou mít obě dvojčátka! Jenže dnes je to fakt, kterému se od února 2016 nesměju, ale užívám si ho. Jednak jsem tak získala online nápovědu na všechny své problémy (díky Míši!!) a parťačku na vycházky, pikniky a kávičky se zákuskama (díky Silvi, jednou z tebe udělám i parťačku na vyběhání těch zákusků, ale teď ještě ne :-), ještě to má čas)). A protože je jedna z nich až ve Slovinsku, tak teprve rok poté, co byly na světě všechny naše dosavadní děti, jsme vyrazily na společnou procházku.



Po delší době byla procházka také spojena konečně s keškováním, odlovili jsme během ní IN LINE Skate sérii, která je věnovaná cyklostezce ze Sloupu k místu pod Vlčí skálou. Našlapali jsme krásných 8 km prakticky po rovince (jedna cesta 4 km) a k radosti mého muže nakonec potkali i pár onlajnistů. Cesta vede tichou, hezkou přírodou, okolo jsou louky, občas stromy a keře. Jednotlivé stage (tradičky) představují jednoduché pet preformy, prakticky neukryté - respektive ony asi budou ukryté, ale až se to všechno olistí, takhle byla ta barevná víčka vidět na míle daleko. Celkem je na cyklostezce 6 tradičních keší a jedna bonusová, kterou získáte právě z indicií v tradičních keškách.

Trocha modelingu
Bonusovka má jednoduchý výpočet a tahle jediná je pro matku s kočárkem svým úkrytem nevhodná - musela by na chvíli opustit své dítě na cestě a sejít krapet z cesty. Jinak ale dobrá série, celkem vážně uvažuji, že bych pro místní maminy nějakou takovou vybudovala i tady - vhodná pro kočárkářky i nosící :-). Upřímně - ale bez toho dítěte bych z ní asi až tak nadšená nebyla. 

Den moc pro procházku stvořený nebyl, vesměs byla kosa, ale když na chvíli vykouklo slunce, bylo zapotřebí se na to řádně připravit. Ještěže nás teta zachránila a zapůjčila základní vybavení!


Co nám na stezce trochu chybělo, byla občerstvovací stanice. Sice je tam domeček, kde si lze sednout a zastavit se, ale jídlo i pití musíte mít s sebou.

Byla to pěkná vycházka, díky holkám i jejich mužům za společnost a za krásnou velikonoční neděli.
Geokačerka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka