čtvrtek 11. května 2017

Testujeme #4

Moisha Dandelions Lavender

Dalším nádherným šátkem, který k nám v rámci testování doputoval, byly levandulové pampelišky od Moishi. Na první omak tenký a velice příjemný šátek s jemným motivem pampeliškového chmýří. Líbil se mně nejen vzhledově, ale i svou nosností a jednoduchostí při dotahování.





Raubířových necelých 9 kilo zvládal v kříži s kapsou s grácií, podnikli jsme v něm spoustu delších výprav (2,5 hodiny bez problémů) a bez bolestí ramen jsme se vraceli domů. Nemusela jsem vůbec roztahovat pruhy.


Pozitivní budiž i fakt, že s tímto šátkem jsme si užívali první chvíle "na zádech", neboť právě v době testování se máma naučila konečně navázat dítě na záda, aniž by se jí vykapsovalo během prvních pár minut. Vázala jsem s ním pouze double hammock, tak nevím, jaký by byl na batoh. Ale byla to šestka, tak proč mít vpředu metrové cípy, že :-).

Zkoušeli jsme i zelené? tyrkysové? mentolové? pampelišky! Ač stejný šátek, stejná gramáž, jen jiná barva, tak levandulové byly prostě lepší :-).


Více informací o šátku samotném najdete zde. A já opět děkuji Nesemese za zapůjčení šátku na zkoušku. Moishu bych si určitě ráda pořídila, ale nemůžu dráždit :-)).

Krásný den,
Geokačerka
Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka