pondělí 9. dubna 2012

Je libo koupel?

Taky se rádi koupete? Já teda jo. Jsem od přírody vodní živočich, takže vlezu zodpovědně do každého rybníka, který uvidím. Někteří dokonce hanlivě říkají "do každé kaluže", ale věřte, že si vodu vybírám. A zásadní kriterium? Musí to být prostě výzva. Například pokořit řeku na hranicích severního pólu je vyloženě výzva. A nebo přeplavat rybník Olšovec za úplňku měsíce? A co teprve vlézt do vody, když je venku krásných 5 stupňů nad nulou?

A výzvou rozhodně bylo i to, když jsem jak jinak než od jiného kačera zjistila, že poměrně nedaleko našeho bytu se nachází zbrusu nová koupelna! Nevěříte? Tak sledujte! Pan majitel nás pozval na exkluzivní prohlídku:


Krásné dřevěné dveře, samozřejmě bez prosklení pro maximální soukromí! Ale ať ťukám, jak ťukám, nikdo neotvírá. Tak beru za kliku a opatrně nakukuji..


A hele, fakt koupelna a v ní vše, co člověk ke koupeli potřebuje! Já teda většinou dávám přednost vaně, ale v současné době ekologicky šetrného smýšlení a životnímu prostředí přátelskému chování je jasné, že si dotyčný pořídil raději sprchový kout. Sprcha je super, protože je umístěna na pevno nahoře a je tvořena opravdu velikým sprchovým kolem, takže voda může téct proudem na všechny strany. Bohužel se mně podařilo překvapit tam i majitele, ale decentně se skryl za závěs, takže vše v cajku ;).
Rozhodně super je i hluboké umyvadlo! Aspoň nehrozí, že když budete přepírat špinavé fusekle, bude vám voda cákat všude kolem. Zrcadlo a držák na ručníky jsou prakticky samozřejmostí, na stropě umístěná zářivka, hmmm.. "Máte to tu hezké pane, jen jedna věc, mně tu přebývá.."


K čemu může být ta kniha tady dole? Aha, pan majitel mně to hned objasňuje. Je tak trochu exhibicionista a tohle je jeho kniha návštěv :). Ale podmínkou je, že se musíte koukat, jak se sprchuje.. Tak jsem se koukla a zapsala!
Děkuji za prohlídku, je to hezké, ale pro naši koupelnu zde asi inspiraci nenajdu. Přítel totiž prosazuje pákové baterie...

Jaké jsou vaše koupelnové zážitky? Podělte se!
Krásnou koupel přeje Kač

2 komentáře:

  1. Pokus třetí:
    Poránu jsi mě tímhle postem hezky pobavila, já myslela, že budeš psát o té vaší nové koupelce a ono nééé.. Ta miniaturka je fakt roztomilá!
    Jinak z toho, že lezeš do každé louže, si nic nedělej; prostě následuješ přírodu a řídíš se tzv. "kačení přirozeností". ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu :)! Kačení přirozenost - dobrý výraz!! To si musím zapamatovat ;)

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka