neděle 15. července 2012

Módní doplňky na stavbu

Poslední komentáře k příspěvku Moje prázdninová předsevzetí mě inspirovaly k tomu, že bych už tu konečně mohla pro některé zvědavce napsat něco o naší stavbě, respektive rekonstrukci. Už je tomu více než rok, co jsme začali a práce je tam stále více než dost a vidina konce zatím v nedohlednu. Ale každodenně mě hřeje myšlenka, že jednou, už brzy, možná příští rok - no prostě někdy v budoucnu budeme mít s přítelem to naše společné hnízdo (to je ale strašný spojení, nezdá se vám?), kde budeme užívat teplo rodinného krbu a budeme spolu šťastní a spokojení. A hlavně, že si tam všechno udělám takový, jak se mně líbí a jaký to chci :).
No, bohužel, na toto si ještě chvíli počkám. A do té doby můžu aspoň trávit každý víkend pomocí. Vzhledem k tomu, že jsem jediná žena na stavbě, sama jsem se zvolila hlavní stavbyvedoucí - kdo jiný by totiž dovedl do všeho tak dobře kecat, všem radit, jak to mají dělat a na všechny dohlížet a ještě u toho všechny fotit v co nejvíce nepřirozených pozicích :). Nalijme si čistého vína, kromě výše uvedených činností je mojí hlavní náplní práce tipu "přines, podrž, podej", takže jsem si to musela nějak vylepšit, že :) - i když se občas to přines týká kýble plného betonu, vážícího 15kg, který je nutné vynést přes dvoje schody do druhého patra!!
No a protože jsem jediná žena na stavbě, tak je na mě bohužel i úkol nejtěžší a tím je reprezentace navenek. A věřte, že to není nic jednoduchého!! Vyžaduje to neustálé převlékání, protože přece nepojedu do stavebnin ve špinavých montérkách, taky je nutné dohlížení na stav vlasů, co kdyby mně náhodou nějakej trčel na hlavě v nějaké nepřirozené pozici a v neposlední řadě je potřeba přizpůsobit oblečení i počasí, když už, tak ať se aspoň opálím. No, jak říkám, je to prostě náročné!
A proto jsem si dneska, díky skvělé návštěvě ze Zlína mohla vyrobit první, opravdový a nefalšovaný módní stavební doplněk!! A že to není jen tak nějaký! Pěkně značkový, nejsem totiž žádnej troškař a když už, tak jdu do pořádné značky! 

Moje nové naušnice značky HILTI

Jak to vypadá :)
Myslím, že to právě definitivně potvrdilo moji funkci stavbyvedoucí - no, uznejte, kdo jiný by se na ni hodil více!

Jako správná stavbyvedoucí zvládám obsluhovat i těžké stroje!
A jako správná stavbyvedoucí jdu teď najít ty svoje chlapy a dát si s nima zaslouženého panáčka nějakého pořádného alkoholu :).
Kač.

P.S. Jo, no možná by se hodilo po přehlídce fotek stavbyvedoucí sem přihodit i nějakou fotku našeho domečku :) Tady je!

 
Pohled od vchodu
Zadní, možná hezčí strana

2 komentáře:

  1. a já četla na svtabu:) a ona je to stavba:)

    OdpovědětVymazat
  2. No nevím no jak vy, ale já třeba na stavbu moc takovéto modní doplňky raději netahám a to hlavně z jednoho prostého důvodu a to z takového, že se o ně bojím :-) Nedávno jsem si pořizovala nové doplňky jako jsou třeba dámské peněženky a na stavbě při rekonstrukci se mi hnedka zašpinila betonem a to už dolu nešlo :-( Takže opatrně!

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka