úterý 10. července 2012

Narozeninový Wish List

Slovo, nebo slova "Wish List" jsem poprvé zaznamenala ve spojitosti s nějakou svatbou kamarádky, která nás všechny odkázala, že aby se jí nesešlo 20 druhů talířů a hrnků, které jí nejenom nebudou ladit k sobě, ale budou navíc i v úplně jiném stylu, než má kuchyň a ještě budou z prapodivného materiálu a od zvláštního výrobce nečeského původu. Nám nevdaným se tohle opravdu stát nemůže - naštěstí. Přece jenom jediné kdy dostávám dárky jsou narozeniny a Vánoce :).  A to, buďme upřímní, zase kdovíjaké zástupy dárců přede mnou nestojí :).
Dneska jsem ale dostala velice milý telefonát od mé babičky, která mně chtěla popřát k narozeninám a zeptala se mně, co si vlastně k těm narozeninám přeju. A já najednou držela ten telefon u ucha a říkala jsem si, že já vlastně ani nevím. Že snad ani nic nechci, že všechno mám, jsem spokojená, že ani nic nepotřebuju. Hader mám na rozdávání, naušnic a podobných serepatiček si vyrobím do aleluja, knížek několik knihoven (a navíc jsem si od našich přála "jinou knížku"), hmm... A v tu chvíli jsem si řekla, že bych kromě To Do Listu měla mít právě i onen list přání.
Šak to určitě znáte, že někde na něco natrefíte a řeknete si, jo to bych chtěla. Já si u toho většinou řeknu, že si to budu přát k narozeninám nebo k vánocům - dle pololetí :). Ale já jsem žena činu a koukla jsem se hned na web a myslím, že můj wish list by potřeboval tak 1000 položek :).

Pod dojmem právě dneska domluvené a objednané kuchyně do našeho domečku jsem zavítala na stránky Tescomy jejich červencových novinek a objevila jsem naprosto úžasné kuchyňské věci!! Posuďte sami:

1. přání
Jednoznačným favoritem jsou tyto nádherné barevné vysoké hrnky. Už si představuju, jak do nich dělám jahodový koktejl, frapéčko, ledový čaj... 


2. přání
Mojito, Mojito, Mojito.... Mátu už mám, ještě limetky a jdem mojitovat!



3. přání
Tyto skvěle vypadající misky tří různých velikostí!



Pak jsem ještě zavítala na stránky Tchibo - inovační pomocníci při vaření a našla své
4. přání
Vařit s takovými pomocníky musí být luxus!


a 5. přání
Myslím, že u nás vypukne pudinková manie :)


Normálně si asi člověk vede Wish List o něco dříve než v den, kdy má narozeniny, ale co. Já jsem nikdy netvrdila, že dělám všechno tak, jak je zvykem :).  Ale tak třeba se najde ještě někdo, kdo by mě chtěl něčím potěšit - tak pro toho dodávám, že první položka je vyčerpaná, zítra jdu pro ně :D!!

Krásný večer,
dnes narozeninová Kač

6 komentářů:

  1. Krásný:)já bych ještě přidala http://eshop.tescoma.cz/tescoma-pro-deti/detske-stolovani/bambini/668220-tvoritka-na-zmrzlinu-bambini-6-ks , včera jsem je u nás sháněla, ale měli vyprodáno...tak jsem zavítala k šikmookým a taky jsem sehnala. Pak by se mi líbilo ještě tohle http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/40218752/ a tohle http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/00209542/
    a tohle http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/80149785/ no je toho dost a dost, asi si udělám summer wishist:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za další tipy, ty IKEA skleničky si hnedka píšu na seznam :). A ten servírovací podnos - to je snad tvůj osobní návrh, ne ;)?! Ladil by ti každopádně k blogu :)).

      Vymazat
  2. A na tchibo kolekci jsem taky koukala, ale pak když jsem to viděla naživo, tak mi to tak úžasné nepřišlo

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, Kač, tak ty hrnky hned na první fotografii se mi také zamlouvají :)
    Jj, v tom tchibu to vždy tak krásně nafotí, vdechnou tomu atmosféru, ale občas naživo nic moc...
    Kač, o den déle, ale přece - vše nej k narozkám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. AHoj Wendelíno, moc děkuji za přání a taky za upozornění o Tchibu. Raději se zajdu kouknout do obchodu!

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka