středa 12. prosince 2012

12-12-12

Magické datum, zdá se :). Konec světa nás dneska zřejmě nečeká, ale nás geokačery rozhodně čekalo něco jiného. Dneska se totiž rozdávají suvenýry! Kde? No přece na geocachingu :)!! Samozřejmě, že jsou to jen virtuální obrázky, které nezmění lidstvo, ani nespasí svět a bohužel mně ani nevyřeší nákup dárků k Vánocům (nemám ještě ani jeden!! :( ), ale prostě zasvěcení možná pochopí.
A tak jsem přemluvila svého drahého a v mrazu a náledí jsme se vydali na Slovaňák pro krabičku. Pohodová procházka, která nás zavedla před hezké brány gymnázia, tedy původně dívčí a chlapecké I. obecné školy. Zjistila jsem, že poznat stromy zvládnu i v zimě, když nemají listí a je na nich sníh. A pak už to byla rychlovka, tu něco přičíst, tu vynásobit a pak odečíst, hlavně to nesplést, nezapomenout na význam závorek a už byla pixlička naše :). Ještěže nás nepostihla geoslepota, bychom tam možná mrzli ještě teď, protože jak vám jistě každý potvrdí - když něco chci, tak to prostě chci :).

Suvenýr k 12-12-12
A tak si teď můžu zaslouženě užívat teplý čajíček po anglickém způsobu (ano, černý čaj s mlékem, nějak mně to zachutnalo :)) a kochat se suvenýrem.
Mimochodem, ten náš lov, se od toho obrázkového, kde jsou závěje sněhu až tak moc nelišil :)).
Krásný večer,
Kač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka