středa 28. června 2017

Fotoprojekt - březen 2017

Pro samé zapálení do tématu cestování jsem úplně zapomněla na letošní největší výzvu - FOTOPROJEKT365! Poctivě fotím a dělám si poznámky, co se událo, ale už si to nedávám dohromady, nedělám  koláže a vůbec to nějak nevedu :-(. Tak je na čase s tím něco udělat. V březnu se toho u nás událo opravdu hodně. Kromě oslavy prvních Raubířových narozenin se udělalo konečně i hezky a tátu naplno pohltila nová aktivita, která  nám zároveň naplánovala letošní dovolenou - cyklistika s Raubířem. 

FOTOPROJEKT365 6.-12. 3. 2017


Zleva po jednotlivých řádcích: 6. Definitivně ukončujeme ležení v kočárku bez popruhů - Raubíř už chce sedět naplno a když není připoutaný, tak vyskakuje ven. 7. A taky testujeme otočení kočárku vpřed. 
8. Tatrovka - jednoznačně stále nejlepší a nejoblíbenější hračka. Hlavně se v ní nechat vozit! 9. Nová hračka - brčkovaná. Tedy prostrkávání brček otvory v krabičce. 10. FP Josefská, naše oblíbené místo na hraní a obědvání, když jsme v Brně. FP mají i tu výhodu, že tam můžete otestovat, které hračky už by vaše dítě chtělo a které jsou třeba ještě předčasné.
11. Máma měla chvilku, tak konečně něco zase upekla. Tentokrát tvarohová bábovka s rozinkami. 12. Koupačka - nejoblíbenější činnost. Myslím, že kdyby měl Raubíř k dipozici vaničku denně, tak by byl v sedmém nebi. Jinak ano, ty hračky, co má ve vaničce, tak jsou originálně na písek. 

FOTOPROJEKT365 13.-19. 3. 2017


Levý sloupec odspodu: 13. Kinder čokoláda pro šampiona - speciální foto pro tatínka. 14. Rozšiřujeme četbu i slovní zásobu. Výkladový anglický slovník, zábava asi na 20 minut :-). 15. Nová hračka - montessori vláček. Prozatím bez valného zájmu, jen z toho vytahal kostičky a hodil to na zem.
Horní řádek: 16. Konečně chvilka klidu. Raubíř je na čtvrteční procházce s babičkou a máma má čas projít si jarní Apetit plný skvělých receptů a vypít si teplou kávu!! 17. Vyrábíme hračky pro dvojčata - brčkovaná.
Spodní řádek zleva: 18. Hokej a čipsy, nová zábava? Čipsy - rozuměj Angelina křupky pro děti :-), 19. Máme cyklovozík. A Raubířova první vyjížďka - vzhledem k venkovním teplotám jsme museli vytáhnout největší kalibr, emitexový fusak i zimní kombinézu!

FOTOPROJEKT365: 20.-26. 3. 2017


Levý sloupec od shora: 20. Rohlík . ten výraz prostě mluví za vše; 21. Mámo, dostanu se kamkoli, kam je potřeba! Ze země na židličku, ze židličky na stolek a krůček k žehlícímu prknu; 22. Skvělá návštěva - dojela dvojčata, byla procházka, byl rohlík, bylo to hlavně super!
Pravý sloupec od shora: 23. Vyrážíme s mámou na krásnou procházku - i když máme být na kroužku. Karanténa je karanténa a bohužel to znamená, že nesmíme do kolektivu a jen jdeme na procházky; 24. Harweyho chilli papričky dostaly konečně nový kabát!; 25. Návštěva ve Spešově - s tetičkou na oslíkovi; 26. A další návštěva, tentokrát ve Vranově u kamarádů, kde Raubíř dostal krásný dárek - autíčko. 

Duben bude v brzké době taky doplněn :-),
Geokačerka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka