středa 13. července 2011

Záchod :)

Přestože úterní večery by měly patřit fotbalovým tréninkům, tak včera jsem dala přednost výletu za keškami ;). Vzali jsme večer kola a vyrazili na krátkou projížďku přes Kuřimskou babu (pěknej krpál, ale vyjela jsem bez nejmenších potíží! - musím se pochlubit ;)). Hlavním důvodem tohoto výletu byla taky jedna keška, celkem nepřitažlivě nazvaná toaletní. Jenže tato keška je prostě opravdu taoletou. Po nepříliš hezké cestě dojdete na místo, které vypadá jako vyloženě záchodové. A přesně tam na vás čeká toto překvapení:


Jenže tím to ještě nekončí - otevřete dvířka a tam je prostě opravdový záchod!!



Nechybí ani toaletní papír, štětka na úklid, splachovátko, navíc je tam perfektně čisto a uklizeno! Co víc si přát.. Možná jako správná geokačerka bych si přála logbook:

Stačí prostě zvednout prkýnko ;)!! Super, tak asi nezbývá než autorovi keše popřát, aby jeho záchod za chvilku nevypadal jako veřejné WC na některých nádražích!!

A na závěr, jak vlastně takový odlov vypadá?!? Video přímo od autora keše:

2 komentáře:

  1. Jo, výborný byl a jsem strašně ráda, že jsem tuto kešku odlovila v její plné parádě. Vydržela jen 20 dní, pak ji někdo zdemoloval a autor už odmítl inovovat...

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka