neděle 9. září 2012

Malá výročí

aneb důvod k oslavě najdete vždycky :)

Letošní léto je ve znamení výročí a oslav. Vzhledem k tomu, že jsem prázdninové dítě, tak jako malá, ještě kdysi dávno školou povinná jsem tento fakt nepřijímala moc ráda. Vždycky jsem hrozně záviděla všem mým spolužákům, že oni můžou donést do školy pytlík bombónů a podělit se s námi ostatními a hlavně, že se jim kolektivně blahopřeje a oni jsou v tu chvíli hvězdy dne. Grrrr.
No ale postupem času jsem zjistila výhody prázdninových narozenin - především v počtu oslav. Bývaly časy, kdy jsem 1. července slavit začala a přes různé zážitky a akce slavila a slavila až byl konec prázdnin - no to mně bylo krásných náct :). Kde že ty časy jsou?!? Dneska jdu pařit jednou a dva dny to rozcházím a hlavně dospávám :)). Ale i dneska mají prázdninové narozeniny své výhody - skoro všichni na vás mají čas, můžete posedět venku, slavit i v týdnu a hlavně si můžete k prázdninám nadělit dovolenou a nemusíte na její realizaci tak dlouho čekat :)! Jupíí!

Letos jsem navíc nebyla jediná, kdo slavil výročí :)) Zdroj: geocaching.com

A letos bylo důvodů k oslavám ještě o pár navíc!

Kromě mých narozenin jsem totiž mohla slavit i kačerovo výročí, neboť se mu na tachometru objevilo kouzelné číslo 10 000!! Navíc jsem si toto výročí užívala při dovolené v rakouských Alpách a o to byly ty poslední kilometry cennější.


A právě zde Kačer mohl slavit :)

Taky jsem oslavila geocachingové výročí! Na účtu se už týden kochám číslem 400 - pěkně jsem si ten počet kešek zakulatila :).

Výroční keška :)



Je krásné, když si najdete maličkosti, které oslavíte! Drobnosti, díky kterým na chvilku zastavíte a sejdete se přáteli, kamarády a rodinou. Posedíte, popovídáte, přiťuknete. 

Krásnou neděli,

Kač.

2 komentáře:

  1. Ahoj. Mohla bych se zeptat, jakou používáš GPSku? Strašně mě láka to zkusit, ale nějak si nevím rady...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, používím Garmin Oregon 450t a nedám na ni dopustit. Dříve jsem lovila s Etrexem Vista HCx a docela mu padal signál. Oregon je maximálně spolehlivej, ještě nezklamal!! Ale cena není nejmenší, s mapama pro ČR se pohybuje pořád kolem 10tisíc.

      Vymazat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka