pondělí 20. února 2017

Náš 7. týden

Fotoprojekt365 stále pokračuje a já poctivě fotím každý den alespoň jednu fotku. Tento týden byl dost chudý na zážitky. Raubíř je stále nemocný, takže jsme zavření doma a nikam nesmíme. Přiznávám, že už je to docela na hlavu, ale snažím se vydržet. Představa, že jedna vycházka by nám prodloužila rekonvalescenci o další týden, je natolik děsivá, že raději vymýšlím zábavu mezi čtyřma stěnama.

FOTOPROJEKT 13.-19. února 2017


Ležaté fotografie odspodu: 13. Stojím mámo a chci si hrát, tak koukej něco vymyslet; 14. Krásný svátek svatého Valentýna - příprava valentýnské kompozice.

Fotografie na výšku, odshora zleva: 15. Máma si ráno dala kávu. 5 minut byl klid a pak jsme hodinu uklízeli koupelnu; 16. Vymýšlíme nové hrací aktivity - PET lahev a víčka, zatím bez úspěchu; 17. Trošku to tu poladím, ať to hraje ty správné písničky - oblíbená hračka HIFIvěž - má to knoflíky a tlačítka, leskne se to, je to vysoko a ještě je v tom zrcátko! O věkové vhodnosti této hračky bych se nechtěla rozepisovat; 18. Máma se byla projet! Vytáhla jsem koloběžku a aspoň na nákup zajela; 19. Měla jsem hroznou chuť na klasickou bábovku podle maminčina receptu. No, dneska už není :-(.


Krásný den,
Geokačerka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka