sobota 10. ledna 2015

Knižní výzva 2015?

aneb Co se loni nepodařilo, letos už vyjít musí!

No, 50 knížek za rok nezní přece tak strašně. Jenže ono je to v průměru 1 knížka za týden! A to jaksi pokud čtete jen cestou ve vlaku (a to ještě za předpokladu, že s váma nejede nikdo známý) už není až tak růžové. Loni jsem měla velké oči a chtěla jsem přečíst 50 knížek a dát si sem ikonu s kačenkama od Ells. I na cyklo výlet do Polska jsem s sebou táhla čtečku a zodpovědně s ní odjezdila ty kilometry na kole, bránila ji před deštěm a ochraňovala v noci ve stanu. Nakonec jsem dala pouhých 29 knížek :(, ach jo...
I letos má Ells knižní výzvu a kačenku dala k číslu 120... Jsem realista, zůstávám nohama na zemi a o žádnou kačenku (byť krásnou teda!!) usilovat nebudu. Ale letos se pokusím zvládnout těch 50.



 A abych se ještě více motivovala, potěšila mě moje kamarádka Pavla svojí knižní výzvou, kterou mohu na svoji padesátku krásně napasovat. Nevím, kde na ni došla - já už dostala jen okopírovaný papír s kritérii. Nicméně jsem trochu zagooglila a o výzvě našla pár informací třeba zde.

Seznam je to pěkně dlouhý, pravda... Založila jsem si proto na goodreads speciální "poličku", kde se můžete podívat, jaké knihy jsem si do knižní výzvy vybrala. Ještě tam není celá padesátka, začínám postupně.
Pokud máte pro mě nějaký tip na knihu, kterou bych neměla minout, budu ráda za vaše komentáře.

Tak mně můžete držet palce a pozor!


Mějte se krásně a hlavně ať se vám v tom novém roce všechno podaří!

Vaše Geokačerka

2 komentáře:

  1. Tak to ti přeji mnoho času na čtení, abys výzvu zvládla :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka

Děkuji, že jste si našli čas a zanechali komentář. Geokačerka